Testimoniale

Testimoniale

Multumec pt serviciile prestatedar in special echipei/baiatului care sa prezentat aseara in timp foarte scurt la Lukoil intre Turda si CJ, a fost de nota 10, recomand cu incredere !

Daniello

Dan Daniello

Sunt rapizi și profesioniști. S-a mișcat repede băiatul care a venit.Sper să acopere mai multe zone din Romania. Mașinile BMW nu mai vin cu roata de rezerva ci cu un tub de lichid. Trebuie sa ai și compresor la tine sau pompa de picior. Daca roata se dezumfla de tot așa cum am pățit eu, o jumătate de zi mă ocup de până. Cu Road Runner a rezolvat-o într-o oră cu totul. Mulțumesc de ajutor.

Sorin

Pisoiu Sorin

Am avut o experienta pozitiva cu cei de la Road Runner,s-au tinut de programare intocmai, toata operationea a durat mai putin decat intr-o vulcanizare obisnuita, baiatul care s-a ocupat a fost extrem amabil si profesionist, a lucrat curat si cu grija, cu certitudine ii voi recomanda si ii voi cauta si la toamna.

Mihai

David Mihai

Am aplelat la serviciile “Road Runner” acum doi ani, iar de atunci nu am mai căutat în altă parte.Am rămas plăcut surprins de dotările lor, cât de curat lucră, amabilitate, seriozitate (indiferent de oră în intervalul orar de lucru), indiferent de loc sau de problema pe care tu o ai, indiferent de vreme!!
Recomand cu căldură!

Bora

Ionut Bora

Suport clienti 9:00 - 17:00

0744 237 237 support@road-runner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!