Cum alegi brandul de anvelope potrivit

Cum alegi brandul de anvelope potrivit
Nu este întotdeauna ușor să faci alegerea ce mai bună dintre toate mărcile de anvelope disponibile pe piață. Când cauți anvelope pentru autoturismul tău, găsești pe internet o sumedenie de mărci, de branduri, de magazine online și companii care îți pun la dispoziție cele mai grozave anvelope.
Pentru a găsi soluția corectă și pentru a selecta brandul de anvelope care se potrivește cel mai bine nevoilor și așteptărilor tale, iată o prezentare a avantajelor oferite de fiecare categorie, în funcție de necesitățile și bugetul tău.

Anvelopele se pot împărți în trei mari categorii -  „Premium”, „Calitate” sau „Buget”.

Cea mai elegantă și costisitoare alegere: anvelope "PREMIUM"

Producătorii de renume care comercializează anvelope au avantajul de a oferi tehnologii avansate și  dețin cele mai interesante inovații pentru a construi produse cu nivel foarte ridicat de performanță. Marii constructori de autoturisme dotează cele mai noi vehicule cu anvelope premium. Pretul anvelopelor premium este evident, unul considerabil, dar, în timp, se dovedesc o investiție excelentă. Acest tip de anvelope de calitate superioară sunt rezistente, te ajută să conduci mai eficient, să menții autoturismul mereu sub control.

Cauciucurile scumpe, de tip Premium, rezistă mai mult în timp și au o aderență mult superioară celor ieftine. Secretul este formula materialului din care sunt fabricate: cele scumpe sunt realizate din cauciuc durabil de bună calitate, iar anvelopele ieftine se uzează repede iar materialul este mai rigid.
Mărcile de anvelope consacrate, renumite în rândul producătorilor cauciucuri, folosesc o materie primă de calitate superioară, iar anvelopele lor au un amestec optim dintre cauciucul natural și artificial, pentru ca gradul de uzură în exploatare sa fie cât mai mic.
 O anvelopă Premium are un grad mai mare de absorbție a șocurilor, datorită pereților laterali mult mai elastici. Toate aceste beneficii au un cost ce afectează prețul final al produsului, desigur, dar poți urca la volan în siguranță completă și vei menține controlul vehiculului în orice circumstanță.

În categoria de anvelope Premium putem enumera marcile Michelin, Pirelli, Continental, Bridgestone, GoodYear, Dunlop, Hankook

Alegerea medie, anvelope utile și bine construite: anvelope de „CALITATE”

O marcă de anvelope de „calitate” reprezintă o investiție bună pentru orice autovehicul un  raport excelent excelentă calitate / preț. Unii producători de anvelope quality au chiar privilegiul de a fi selectați de renumiți producători de autoturisme, pentru a dota noile modele. Este cazul KumhoTire în colaborare cu Audi și Q5 sau al lui Falken cu Mercedes și Clasa G.
Cu toate acestea, majoritatea anvelopelor quality nu sunt dotări standard ale marilor producători de autoturisme și, în afară de câteva modele care oferă protecție pentru jantă, nu există opțiuni disponibile.
E bine să știi că unele dintre aceste mărci sunt, de fapt, filiale ale mărcilor Premium: Uniroyal și General Tire pentru Continental Group, Kleber și BFGoodrich pentru grupul Michelin, Firestone și Nokian pentru grupul Bridgestone și Laufenn pentru grupul Hankook.
Datorită calității lor, această categorie de anvelope rămâne o alegere excelentă.
Iata cateva exemple : Goodrich, Fulda, Kleber, Uniroyal, Falken, Firestone, Nokian, Toyo, Yokohama

Anvelope ieftine, simple, fără pretenții : anvelope „BUGET”

La fel ca producătorii de mărci Premium care beneficiază de buget pentru a dezvolta în mod regulat noi tehnologii, companiile mai mici, care produc majoritatea anvelopelor low cost, utilizează tehnologii deja cunoscute, care și-au dovedit în timp valoarea.
Nu vei găsi tehnologii de ultimă oră sau protecție pentru jantă pe anvelopele ieftine. Cea mai mare parte a producției de anvelope ieftine se concentrează în altă parte, în special asupra funcționalității anvelopei. Prioritatea este așadar reducerea costurilor.
Prețul este primul criteriu în alegerea acestor mărci și există o clientelă numeroasă și pentru acest gen de anvelope ieftine. Un autovehicul mai vechi, folosit rar, poate fi dotat cu asemenea anvelope de buget redus.
Iată câteva exemple de anvelope Buget redus : Keter, Imperial, Riken, Multirac, Windforce

 

Suport clienti 9:00 - 17:00

0744 237 237 support@road-runner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!