Vulcanizare mobilă omologată RAR

Vulcanizare mobilă omologată RAR
După o activitate de succes în ultima perioadă, e momentul ca primul atelier mobil de vulcanizare să fie omologat de RAR. Noutate absolută pe piața românească, această omologare demonstrează calitatea serviciilor noastre și este o recunoaștere a modului în care oferim soluții practice pentru voi – clienții noștri.  Eforturile Road Runner nu au fost în zadar. Acum ne putem mândri că autoutilitarele noastre, care oferă servicii de vulcanizare mobilă,  sunt omologate de către cea mai  importantă autoritate în domeniul auto – RAR.

Până acum nu a fost posibilă omologarea vulcanizărilor mobile, deși au fost multe demersuri în acest sens. In ianuarie 2021 a apărut în Monitorul Oficial modalitatea de omologare a vulcanizărilor mobile iar Road Runner este acum omologat de către RAR. Condițiile complicate de îndeplinit pentru a autoriza activitatea autoutilitarelor noastre nu ne-au permis până de curând să obținem această omologare. Acum însă suntem încântați să vă anunțam că am primit această omologare și funcționăm cu succes oferind servicii de calitate, realizate la timp, pentru toți clienții.

Firma noastră pune la dispoziția clienților serviciul de vulcanizare mobilă pe toata raza județului Cluj. Pentru ca timpul este important pentru fiecare client, noi oferim servicii prompte, sigure și de înaltă calitate din punct de vedere tehnic. Autoutilitarele noastre sunt echipate și dotate conform standardelor europene. Serviciile de vulcanizare mobilă sunt soluții eficiente pentru mașina sau utilajul tău, indiferent că ești acasă, la birou sau în deplasare.

Personalul calificat  de la Road Runner efectuează manopere de vulcanizare, reparații pneuri sau înlocuire. Acum oriunde te-ai afla, nu îți mai oprești activitatea pentru a merge la vulcanizare. Echipa Road Runner vine în cel mai scurt timp pentru a se ocupa de cauciucurile mașinii tale.

Serviciile Road Runner mobile oferă vulcanizarea pe loc sau schimbarea anvelopei ori a jantei la nevoie.  Vulcanizarea mobilă Road Runner este practică pentru anvelopele de dimensiuni mai mici ale autoturismelor, dar este eficace și în cazul unor anvelope mai mari,  de autocamioane, de TIR-uri, sau mașini cu gabarit mare.

Servicii de vulcanizare mobilă Road Runner
-       demontat roți, echilibrat roți și verificarea presiunii
-       depozitare anvelope in regim de hotel anvelope
-       înlocuire sau reparare anvelope în caz de pană
-       schimb sezonier  de anvelope la începerea sau sfârșitul iernii
 

Suport clienti 9:00 - 17:00

0744 237 237 support@road-runner.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!